Hvorfor vælge en hvalp hos os?Vores dagligdag er i stor grad præget af livet med hundene, som bor sammen med os inde i huset, som er med, når vi skal på campingferie, tager på ture, går på jagt osv. Vi sætter pris på sunde, glade, samarbejdsvillige hunde med et smukt eksteriør, og ønsker igennem vores avl, at bibringe den danske labradoravl med hunde, der opfylder disse krav. Vores hunde er sundhedstestet og scorer alle høje point på indexskalaen.

Når vi får hvalpe bliver hvalpene født inde i huset, og de første uger af hvalpenes levetid, er vi sammen med dem 24 timer i døgnet. Vi sover sammen med dem, vi spiser sammen med dem, vi se TV sammen med dem, - ja, kort sagt lever vi sammen i en stor familie, og er derved med til at give dem en god start på livet. De første tre uger modtager vi ikke besøg, for at undgå andre bakterier og vira, og for at give tæverne så megen ro som mulig.

Når hvalpene blive store nok, får de adgang til legegård i haven. Her vil de opleve alverdens udfordringer fra rør til balancebræt, gynge, ”huler” etc.
De får badebassiner at pjaske i, legetøj at bide i og bære på,- bliver præsenteret for vildt, får skind at rive i osv osv. De kommer på tur på lyngbakken, i skoven og prøver at køre i bil. For at starte socialiseringen, får de omgang med de andre store hunde vi har i hjemmet, naturligvis under opsyn. Vi vænner dem til lyde som støvsuger, skud, musik, træner ”pottetræning” og øver hjemkald vha fløjte. Hvis der påvises orm, bliver de behandlet med ormekur, de bliver chippet, og dyrlægen laver et hvalpetjek inden de rejser hjemmefra.Da vores børn er flyttet hjemmefra allierer vi os med nabobørn, børnebørn og venners børn, så hvalpene også bliver fortrolige med ”små mennesker”.

Efter de seneste dyrlægeanbefalinger vaccinerer vi ikke hvalpene, men anbefaler at købers egnen dyrlæge vaccinerer dem, tidligst når de er 10 uger.